گروه مشاورین بست جورجیا با بهره مندی از موکل های حرفه ای در کشور گرجستان توانسته تا در بین شرکت های ثبت شرکت بالاترین آمار ثبت شرکت در گرجستان را کسب کند و با افتخار اعلام میداریم که با رعایت قوانین شور گرجستان توانستیم برای تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیز کشورمان اقامت گرجستان را دریافت کنیم .

021-65504552

تماس برای مشاوره رایگان

8:00 - 19:00

ساعات کاری : شنبه تا پنجشنبه

0912-8878578

تماس برای مشاوره رایگان

اینستاگرام

فیسبوک

جستجو
فهرست

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

چرا اقامت گرجستان

اقامت گرجستان

اقامت گرجستان امروزه مورد استقبال بسیاری از ایرانیان و سایر کشورها مانند هند امارات روسیه و سایر کشور ها قرار گرفته است دلیل ان نیز احتمال پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا می باشد و امنیت و داشتن زندگی آرام نیز یکی دیگر از پوئن های خوب این کشور جهت مهاجرت می باشد. برای گرفتن اقامت گرجستان شما نیاز به یک مشاور و متخصص دارید.

اخذ اقامت گرجستان برای بسیاری از ایرانیان تبدیل به یک هدف و برنامه شده است گروه مشاورین حقوقی بست جورجیا یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین شرکت ها در زمینه اقامت به کشور گرجستان بوده و با داشتن دو دفتر در تفلیس و 4 دفتر در ایران در این راه در کنار شما خواهد بود. وکلای حقوقی گرجی و تیم اقتصادی مستقر در دفتر از لحظه ورود تا انتهای مسیر در کنارتان هستند.

اقامت گرجستان از روش‌های متنوعی برخوردار است که در ادامه‌ی این مطلب سعی می‌کنیم به گوشه ای از آن‌ها بپردازیم توجه نمایید کارشناسان ما در دفتر ایران و دفتر گرجستان به صورت 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته در کنار شما هستند تا بتوانید بهترین ها را انتخاب کنید شما نیز در این مسیر در کنار ما باشید تا بتوانید بهترین و صحیح ترین تصمیم را بگیرید.

روشهای دریافت اقامت دائم گرجستان

اقامت دائم گرجستان دارای روش‌های متعددی می‌باشد که تماما تخصصی بوده و نیاز به یک مشاور، وکیل و مشاور حقوقی می‌باشد ما در این مسیر برای شما بهترین ها را فراهم کرده ایم و توانسته ایم بالاترین درصد قبولی پرونده را در کشور گرجستان داشته باشیم این مسیر می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند پس با دقت انتخاب کنید تا دچار مشکل نشوید.

اقامت از طریق خرید ملک در گرجستان

اقامت دائم گرجستان از طریق ملک برای شخص اقدام کننده

اگر شما در کشور گرجستان ملکی را به ارزش 35000 دلار کارشناسی شده خریداری نمایید می‌توانید اقامت گرجستان را دریافت کنید این نوع اقامت یک ساله بوده و در صورت داشتن ملک به صورت سالیانه برای شما تمدید می‌شود سند ملک به نام شخص خودتان زده می‌شود و قانون ملک کشورهای امارات و ترکیه شامل حال این کشور نمی‌شود پس با خیال راحت خرید کنید. بعد از تمدید 5 ساله شما می توانید اقدام به دریافت اقامت دائم نمایید.

اقامت گرجستان از طریق ملک برای اعضای خانواده

شخص اقدام کننده برای خرید ملک با همان مبلغ 35000 دلار کارشناسی شده می‌تواند علاوه بر خود برای اعضای خانواده خود نیز درخواست اقامت دهد؛ این اقامت برای همسر، فرزندان از طریق کفالت توسط وکیل خبره شرکت، برای خانواده شما نیز اخذ خواهد شد. این یک فرصت استثنایی برای شما و خانواده شما برای اقامت یک کشور اروپایی می‌باشد.

 این نکته هم لازم به ذکر است که لایحه جدیدی از پارلمان گرجستان مبنی بر افزایش حداقل ارزش خرید ملک از 35 هزار به 100 هزار دلار جهت دریافت اقامت گرجستان ارائه اما هنوز تصویب نشده و به مرحله اجرا درنیامده است.

اقامت گرجستان از طریق کارمندی -کاریابی

روش دریافت اقامت کارمندی گرجستان

اقامت کارمندی در کشور گرجستان به این صورت می‌باشد که شما به عنوان کارمند یک شرکت معتبر و با سابقه در کشور گرجستان مشغول به کار می‌شوید و ماهیانه باید مالیات های دولت گرجستان را پردخت نمایید تا بحث تمدید اقامت شما انجام شود این مورد توسط وکیل خبره گرجی شرکت برای شما انجام می‌شود و امکان دریافت کارت اقامت گرجستان توسط گروه بست جورجیا با کمترین میزان ریجکتی می‌باشد.

اقامت کارمندی با درخواست کمتر از 1 ماه

در این روش کارشناسان ما برای شما در کمتر از یک ماه کاری کارت اقامت را دریافت می‌کنند توجه داشته باشید در اقامت کارمندی حضور شما در کشور گرجستان الزامی بوده و چنانچه از حد استاندارد مورد نظر کشور گرجستان این مورد کمتر باشد و تمدید اقامت گرجستان شما با مشکل مواجه شود در این مورد بست جورجیا هیچ گونه مسئولیتی را قبول نمی‌کند.

اقامت کارمندی با درخواست دو ماهه

در این روش شرکت بست جورجیا در عرض 2 ماه کاری برای شما کارهای اقامتی را انجام میدهد و کارت اقامت کشور گرجستان برای شما دو ماهه  دریافت می‌شود و این روش نسبت به روش اول که اقامت در کمتر از یک ماه میباشد شما هزینه کمتری را پرداخت می‌کنید در هر دو روش اقامت شما توسط وکلای خبره گرجی انجام می‌شود.

اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

در این روش از اقامت شما باید مبلغی معادل 300 هزار لاری را در بخش‌های که اتاق اقتصادی گرجستان برای شما مشخص می‌کند سرمایه گذاری نمایید و برای دریافت این اقامت حتما یک وکیل گرجی باید داشته باشید اقامت دائم و دریافت سریع تر پاسپورت گرجستان را می‌توانید دریافت کنید این روش یک روش ایده ال برای سرمایه گذاران می‌باشد در این روش تیم اقتصادی شرکت در کنار شما هستند. برای دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری اینجا کلیک کنید.

روش دریافت کارت اقامت در گرجستان

کارت اقامت گرجستان

کارت اقامت موقت گرجستان

این روش به فرد متقاضی اجازه داده می‌شود تا زمانی که کارت اقامت داشته باشد در کشور گرجستان اقامت داشته باشد، کسب و کار راه اندازی کند، شرکت ثبت کند، حساب شخصی و شرکتی داشته باشید این کارت در صورت داشتن شرایط لازم امکان تمدید را دارد.

کارت اقامت دائم گرجستان

در این روش به فرد متقاضی اجازه حضور دائم در کشور گرجستان داده می‌شود و فرد متقاضی در صورت رعایت قوانین کشور گرجستان می‌تواند به صورت دائم در گرجستان اقامت داشته باشد این کارت همانند بالا تمامی امکانات را در اختیار شخص دارنده کارت قرار می‌دهد.

 

لازم به ذکر است برای دریافت اقامت از هر نوع روشی شما ملزم به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه می باشید برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید قوانین اقامت گرجستان مراجعه فرمایید.

پاسپورت گرجستان شهروندی گرجستان

برای دریافت پاسپورت گرجستان و داشتن تابعیت گرجستان نیاز به یک سری شرایط می‌باشد که این کارها باید توسط وکلای شرکت برای شما انجام شود، در ادامه به این شرایط خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اقامت گرجستان 2017

شرایط دریافت پاسپورت گرجستان

پاسپورت گرجستان

آشنا بودن به زبان گرجی برای دریافت پاسپورت

برای دریافت پاسپورت کشور گرجستان شما باید زبان کشور گرجستان را به صورت خواندن و نوشتن به صورت کامل بلد بوده و بتوانید با افسر گذرنامه مصاحبه داشته باشید یادگیری زبان گرجی برای شما توسط مشاورین آموزشی ما در عرض 6 ماه به راحتی امکان پذیر است.

حضور 3 سال مستمر در خاک گرجستان برای دریافت پاسپورت

یکی دیگر از شرایط کشور گرجستان حضور سه ساله فرد متقاضی برای دریافت پاسپورت در این کشور است؛ یعنی شما باید سه سال حضور دائم در این کشور داشته تا بتوانید حضور دائم را داشته باشید.

آشنا بودن به تاریخ کشور گرجستان برای دریافت پاسپورت

شما برای دریافت پاسپورت کشور گرجستان نیاز به یادگیری در حد نیاز به تاریخ گرجستان دارید و باید بتوانید اطلاعات مختصر و مفیدی در این رابطه داشته باشید که این امر با زندگی در گرجستان برای شما راحت می‌شود و می‌توانید به راحتی ان را فرا بگیرید.

تایید شما توسط دو نفر گرجی برای دریافت پاسپورت

برای دریافت پاسپورت نیاز است دو نفر کارمند در کشور گرجستان شما را تایید کنند که ما در این راه در کنارتان هستیم تا بتوانید پاسپورت کشور گرجستان را دریافت کنید وکلای خبره گرجی در کنارتان هستند.

اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت

متاسفانه با توجه به زیاد شدن شرکتهای صوری در حال حاظر هنگام ثبت شرکت در گرجستان به شما اقامت نخواهند داد ولی بعد از راه اندازی شرکت و داشتن حسابدار ، داشتن حساب شرکت، حساب شخصی، دستگاه اپارت و یک کارمند گرجی بعد از 3 ماه می‌توانید اقامت خود را از این طریق دریافت کنید ولی مالیات ها را فراموش نکنید. اطلاعات بیشتر درباره‌ی اقامت از طریق ثبت شرکت را در بست جورجیا مطالعه فرمایید.

 

برای دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید : 09128878578

با دو شرکت ثبت شده و قانونی در ایران و گرجستان

اطلاع رسانی تمامی سوالات شما در مورد اقامت گرجستان در کانال تلگرام زیر

 

https://t.me/bestgeorgiaco

 

اقامت گرجستان مهم ترین مسئله و دغدغه ای است که برای هر شخصی که هدف خود را کشور گرجستان قرار داده، می باشد. دریافت اقامت دائم گرجستان به چندین روش امکان پذیر می‌باشد که عبارت اند از: دریافت اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری، دریافت اقامت گرجستان از طریق خرید ملک، دریافت اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت، دریافت اقامت تحصیلی گرجستان، اقامت از طریق کار آفرینی، اقامت از طریق استخدام در یک شرکت ثبت شده در گرجستان. تمامی پرونده و فایل اقامتی مشتریان شرکت بست جورجیا به طور کامل و با رعایت قوانین کشور گرجستان می باشد و توسط موکل های حرفه ای گرجی می باشد و احتمال پذیرش فایل مهاجرتی و دریافت اقامت دائم شما از دولت گرجستان چندین برابر می‌شود.

هزینه اقامت گرجستان

 

هزینه اقامت گرجستان در حال حاضر به شرح ذیل می باشد.

هزینه اقامت از طریق ثبت شرکت: 250 دلار

هزینه اقامت کارمندی (یک ماهه): 2000 دلار

هزینه اقامت کارمندی (دو ماهه): 1500 دلار

هزینه اقامت از طریق خرید ملک رایگان می باشد.

اقامت گرجستان از طریق ازدواج

 

گرفتن اقامت گرجستان از طریق ازدواج با یک شخص گرجی امکان پذیر است ولی مانند هر کشوری گرجستان هم قوانین خاص خودش را دارد. ازدواج با یک تبعه گرجستانی با هدف مهاجرت به آن کشور قوانین متعدد و سختی دارد زیرا کشور گرجستان می خواهد از خروج شهروندان خودش به سایر کشورها برای مهاجرت پیشگیری کند. برای ازدواج با یک شهروند گرجی باید به مقامات اثبات شود که ما متاهل نیستیم یا با شخص دیگری ازدواج نکرده ایم. به این معنی که یا ازدواج نکرده ایم یا مراحل طلاق را گذرانده ایم. با ازدواج با یک فرد گرجی می توان یک ماه بعد از ازدواج با ارائه مدارک لازم (پاسپورت/ سند ازدواج/ عکس و تقضای رسمی) اقامت خود را بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله اقامت گرجستان از طریق ازدواج مراجعه فرمایید.

 

 

20 دیدگاه

  • شهریار خادمی
    پاسخ آوریل 20, 2017 در 10:59 ق.ظ

    با سلام
    اینجانب به همراه جندین نفر از شرکا خود در زمینه ساخت و ساز واحد های مسکونی و تجاری در شیراز فعال می باشیم > لطفا اهنمایی های لازم یا فایل راهنمایی سرمایه گذاری و نرخ های متداول املاک و هزینه های ساخت و ساز در گرجستان و شهر تفلیس را جهت سرمایه گذاری و کسب اقامت دایم را به ایمیل shahriarkh1977@yahoo.com ارسال فرمایید .با توجه به میزان سرمایه گذاری کلان اینجانب و شرکا پس از بررسی شرایط و توجیهات مالی، مراحل سرمایه گذاری وکسب اقامت از طریق شرکت بست جورجیا صورت میگیرد .

  • مهرپرواز
    پاسخ آوریل 26, 2018 در 3:31 ب.ظ

    سلام ایا برای ادامه تحصیل در رشته های تخصص پزشکی دانشگاههایی مورد تایید وزارت بهداشت در گرجستان هست؟
    شرایط کار به عنوان مثال پرستاری در گرجستان چگونه است؟

  • Mohamad Shahverdi
    پاسخ ژوئن 16, 2018 در 12:22 ب.ظ

    سلام من در رشته تراشکاری قطعه سازی و خدمات فنی دارای تجربه کاری حدود 25 ساله هستم ایا میتوان از طریق کارمندی و یا بعبارتی پیدا کردن کارفرما در گرجستان مشغول بکار شد و اقامت گرفت ممنونم

  • حسین
    پاسخ ژوئن 16, 2018 در 9:19 ب.ظ

    سلام بنده دارای مدرک نقشه کشی ساختمان از فنی حرفه ای . وطراحی واجرای دیزاین داخلی وخارجی ساختمان هم انجام میدم با سابقه کار 12 ساله. از طرفی به چندین صنعت ازجمله اجرای کناف یا سقف های کاذب و کامپوزیت واجرای شومینه..نجاری وکار با اوتو کد وطراحی با ان بصورت حرفه ای واردم.. ایا برای همچین شرایتی در کشور گرجستان کار هست..البته متاهل هستم.. و توان خرید منزل در حد خودم را دارم.. ممنونم یه توضیح بهم بدین وراهنماییم کنید..

  • ع.احمدوند
    پاسخ ژوئن 18, 2018 در 7:43 ب.ظ

    سلام. من معلم بازنشسته هستم. می توانم از طریق خرید ملک اقامت خودم وهمسر دوخت 6 ساله ام را بگیرم.؟باتشکر

  • موسوی
    پاسخ ژوئن 29, 2018 در 11:44 ب.ظ

    سلام من در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه ازاد در سال 1378 فارغ التحصیل شدم از سال 1381 در زمیه حسابداری مشغول بکار هستم و16 سال سابقه مالی دارم می خواهم به همراه همسرم ودو دخترم 12 ساله و10 سال با خرید ملک وارد گرجستان شود بابت کار می توانم کاری بکنم .لطفا راهنمایی بفرمایید

  • RZ
    پاسخ جولای 4, 2018 در 2:23 ب.ظ

    سلام ویزای کاری ( کارمندی ) رو بفرمائید آخرین شرایطشو از شرکت معتبر چند روز طول میکشه اقامت گرفت و برای کل خانواده میشه چون میخوام سریعا اقامت رو بگیرم تا پول جور بشه برای خرید سر فرصت بعد در طی زمانی که اقامت کارمندی داریم و اقدام به خرید کنیم اقامت ما شیفت میشه رو خرید خانه یا باید منتظر بمونیم مثلا 6 ماه بعد از دریافت اقامت کارمندی ما با 35 هزار دلار خونه میخریم همونموقع میشه شیفت بشه رو اقامت با ملک یاباید تا اتمام یکسال کارمندی صبر کنیم و بعد اقدام کنیم ممکنه حد اقل 35 هزار دلار بیشتر بشه و شامل آپارتمان خرید ما نشه ! با تشکر

  • فرزانه راه نورد
    پاسخ جولای 5, 2018 در 10:03 ب.ظ

    سلام خسته نباشید.شرمنده مزاحمتان شدم.من دختری هستم ۳۹ ساله با مدرک فوق لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران.میخواستم سوال کنم برای اقامت گرجستان چه کارهای لازم است انجام دهم و اینکه ایا برای بنده کار در ان کشور هست؟با توجه به اینکه بنده سابقه کار خاصی ندارم
    در ضمن برای خرید یک اپارتمان میخواستم بدونم چقدر سرمایه لازمه؟

  • نبی اله طالب پور
    پاسخ جولای 9, 2018 در 7:01 ب.ظ

    سلام و عرض ادب
    بنده مهندس تاسیسات هستم سابقه کار در مترو اصفهان و چند شرکت صنعتی دارم ده سال سابقه دارم و متاهل هستم
    ایا برای من کاری در گرجستان هستش
    ایا با حقوق کارمندی میشه تو گرجستان زندگی کرد

  • فاطمه عاکفی راد
    پاسخ جولای 18, 2018 در 11:46 ق.ظ

    با سلام ، قصد مهاجرت به گرجستان رو دارم از طریق کارمندی ایده های هم برای کار افرینی دارم میشه راهنمایی کنین چطور میتونم از ابتدا از طریق کارمندی اقامت بگیرم؟
    ایا این اقامت تضمین شده است یعنی بعد از اینکه من مبلغ رو پرداخت کردم امکان ریجت شدنم نیس؟

  • جواد صادقی
    پاسخ سپتامبر 3, 2018 در 1:05 ق.ظ

    00:56

    سلام من یه پسر سی و یک ساله هستم و در 
    زمینه قصابی و مرغ و ماهی تجربه کافی رو دارم میتونم با مغازه زدن و کار آفرینی این شغل اقامت دائم رو در گرجستان بگیرم. ممنونم

دیدگاه خود را بنویسید